The Official Website of AgoraCart and Agora.cgi Demos Download AgoraCart User Manuals & Wiki Gold Members Forum Go Gold Now! Gold Version Memberships

Payment Gateways
Send a Donation
Founders Club
BLOG: News & Updates

Showcases & Demos

AgoraCart Demos
Shop Live Stores

Downloads & Add-ons

Gold Version Downloads
DBwizz Database Mgr. Store

Help & Support

User Manuals
Gold Version Users Forum
Gold Version Chat
Tech Support
Certified Agora Pros
Certified Designers
Hire a Freelancer

Gold Version Members

Member Benefits
Join Today!
Gold Members Home
Gold Version Users Forum
Gold Version Chat Rooms
Gold Version Downloads

For Store Owners

Merchant Accounts
Cool Resources
Advertise Here
"Powered by" Logos
Web Hosting Search


Contact Us
MEET's Talking Guide
The Ancient Greek Agora

AgoraCart Free User Forums

This is the official FAQ and Cool Tips guide For the AgoraCart shopping Cart software

Official Sponsors of the AgoraCart Project:


RegisterSearchFAQLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Auto-created small image not working
Author Message
Reply with quote
Post Auto-created small image not working 
Hey guys. This is the first of a number of posts I am about to make. I'm still trying to wrap my head around this program. Hopefully they will all go in the correct sections too. Ok, here is my problem: I have created a test product and uploaded an image to the html/images folder which works fine on the product page, however, the smaller image used on other pages (like "what's in our store" and view shopping cart") which was meant to be autocreated is not working. In the 2nd image field I wrote %%img%%sm_achts-1001.jpg as instructed on the add product page but it's not working.

The store URL is:
Note: there is no adult content on this site.

Kind regards,

View user's profile Send private message
Reply with quote
It sppears that the image is not on the server. Double check through FTP to know for sure.
There are a few settings that must be set up first.
Primary/Core settings, Store Design managers and Store Templates.
Even if it is just hitting the submit buttons on these pages.
Also, go to the Upgrade AgoraCart Modules and update all files that need it.
Return to the Primary/Core settings and make sure that the following is in the Field below the "Self serve images" field, be low the gray line. It says "Because the store can have a disk or http directory path for images, and manager needs disk path, we set this variable here to point to be the disk path to the images directory."

Make sure that that field has ".html/images" in it, less the quotes.

Then, try uploading the image again.


God Bless!
Bonnie - AgoraCart Moderator

Get a Gold Membership
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum